Om NPS
Om NPS 

 

NPS A/S blev grundlagt af Erling Møller i 1977 under navnet City Elteknik A/S, som en traditionel el-installationsvirksomhed. Men allerede fra begyndelsen var fokus rettet mod de daværende olie- og benzinselskaber så som BP, Gulf og Chevron. Hovedekspertisen var på forplads services som f.eks. pumper, seddelautomater og betalingsterminaler.

 

Virksomheden voksede sig støt og roligt større og større. I 1993 blev udviklingsafdelingen etableret på baggrund af kundernes forespørgsel, og fokus blev udelukkende service, produkter og løsninger til olie- og benzinselskaberne. Dette viste sig at blive en stor succes.

 

I 2006 overtager City Elteknik A/S det svenske firma NPS Service AB i Göteborg, Sverige. NPS Service AB er i dag et 100 % eget datterselskab til NPS A/S med stærke bånd til modervirksomheden. NPS Service’s fokus er udelukkende rettet mod olie- og benzinselskaberne i Sverige. NPS beskæftiger i dag ca. 40 medarbejdere med serviceafdelinger i Syd- og Mellemsverige.

 

I 2010 skiftede City Elteknik A/S navn til NPS A/S, Nordic Petrol Systems. Årsagen til dette navneskift var at få samlet de nordiske selskaber under et fælles og mere sigende navn.

 

I dag er NPS en meget sund højteknologisk virksomhed, som løbende etablerer sig international – stadig med fokus på udvikling af produkter og løsninger til olie- og benzinbranchen.

 

NPS gruppen udvikler, producerer, sælger og servicerer betalingssystemer til tankanlæg på det nordiske og det mellem-europæiske marked. Derudover leverer vi generel forpladsservice.

Vi har betalingssystemer til det danske, norske og svenske marked, som lever op til EMV og PCI kravene. Og lige nu er vi er på vej med løsninger til det mellemeuropæiske marked.

NPS gruppen beskæftiger ca. 100 medarbejdere.

 

NPS A/S har hovedkontoret i Odense hvor med både udvikling, produktion, service samt administration er placeret under det samme tag, hvilket sikrer en effektivitet og produktivitet forretningsgang.

I dag beskæftiger NPS A/S ’s afdelingerne i Odense, Randers og Sjælland over 40 medarbejdere i en fin balance mellem meget erfarne teknikere og dynamiske unge mennesker. Denne ekspertise indeholder:

  • Service teknikere 

  • Software ingeniører

  • Computer udviklere

  • Elektrikere

  • Administration 

 

Forretningskonceptet er baseret på:

  • Udvilking/innovation

     In house udvikling, giver mulighed for tilpasning af

     produkter så de lever op til kundernes krav og behov.

  • Produktion

     In house produktion er meget fleksibel og er derfor hurtigt

     og nemt i stand til at møde specielle krav og forespørgsler.

  • Service

     Feed back fra vores service afdeling til både produktionen

     og udviklingen hjælper med at forbedre nye produkter.