Produkter
Terminal PaySys

 

PaySys terminalen er udviklet som betalingsautomat for den enkelte tankstation eller for store komplekse anlæg med mange tankstationer.

 

PaySys designet er tidløst og moderne.

PaySys kan modtage alle kort, som PBS udbyder (Dankort, MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, American Express, JCB, Eurocard, Diners og China UnionPay, mm) samt lokal/selskabskort.

PaySys kan også leveres med kontantdel (seddellæser) i indbygget pengeskab og kan modtage op til 8 forskellige seddeltyper i alle 4 retninger.

PaySys kan håndtere op til 32 produkter og 64 pumper eller 1 vaskemaskine. Derudover kan PaySys også kommunikerer med prisskilte, niveuamåleudstyr, eksterne alarmer.

PaySys har i dag kommunikations-interfaces til alle anerkendte pumper, prisskilte, niveaumåleudstyr og vaskemaskiner, som findes på markedet.

PaySys understøtter kravene fra PCI og EMV og er godkendt af PBS for anvendelse i Danmark, Norge og Sverige. Derudover har PaySys EMC godkendelse samt ekstra klimatisk godkendelser for det skandinaviske klima.

Brugermenuen er på dansk/svensk/norsk og med mulighed for brugervalg af engelsk og tysk. Der er muligt at pålægge gebyr for udenlandske kreditkort.

På PaySys skærmen vil det være muligt at vise banner til f. eks. beskeder eller reklamer.  

Med servicekort er der adgang til opsætningsmenu med mulighed for opsætning af terminal (produkter, kort, priser, pumper, prisskilte, animationer, mm). Via opsætningsmenuen er det desuden muligt at se logfiler, alarmer, generere perioderapporter, indtaste lagermængder og overvåge disse, prisændringer, mm.  

PaySys kan konfigureres som ”standalone” eller sammen med et selskab hostsystem for priser, selskabskort verifikation, transaktioner, rapporter, mm og med NPS’s andre produkter – NetFuel, Maintenance og FuelWatch, LocSys PC-program samt shop interface.    

Der er også muligheder for yderligere kundetilpasninger af PaySys via Plugins.