Produkter
Software NetFuel

 

NetFuel er udviklet til større konfigurationer, hvor der ønskes central opsætning, dataopsamling, prisstyring, rapportering, alarmhåndtering, mm af terminalerne PaySys, LocSys og LocFuel 3000.

 

NetFuel installeres på en centralt placeret server og er baseret på en SQL-database. NetFuel kommunikerer med terminalerne via GPRS modem eller TCP/IP via Ethernet.

 

I den daglige drift giver NetFuel mulighed for at styre priser (lokalt, grupper, globalt, kampagner), produkt restriktioner og lagerbeholdning, administrerer kunder (kort og køretøjer) samt visning og printning af transaktioner, overvåge systemet via alarmer og events. Derudover genererer NetFuel forskellige driftsrapporter i ønskede perioder. Der er også mulighed for at genererer produktbestillinger direkte ved leverandør eller transportfirma. Indeholdt i NetFuel er et alarmmodul med alle alarmer fra tilsluttet udstyr i systemet - bl.a.:

   - Terminal – printer, kortlæser, Pinpad, seddellæser, uautoriseret åbning af terminal, mm

   - Pumper – fejl på pumper, manglende transaktioner mm

   - Prisskilte – kommunikation

   - Niveaumåleudstyr – alarmer, kommunikation, vand, temperatur

 

Alle alarmer har en type samt en tilhørende event og kan derved håndteres ned til mindste detalje. Der gives mulighed for at tilslutte eksterne alarmer fra overvågning af f.eks. temperaturer, tyveri, lys, olieudskiller, mm. Disse eksterne alarmer håndteres på samme måde som øvrige alarmer. NetFuel Server indeholder et mail register, hvor alle relevante mailadresser oprettes og bruges til forsendelser af rapporter, alarmer, mm.

 

Ved siden af den daglige drift styrer NetFuel også den tekniske opsætning af de terminaler (lokationer, pumper, kvittering, produkter, tanke, mm), der er knyttet til systemet.Derudover indeholder NetFuel også relevante data på pumper, niveaumåling og andet forpladsudstyr.

 

NetFuel giver mulighed for at kombinere søgninger i programmets database på mange forskellige måder, hvilket sikrer en let og effektiv måde at finde, vise samt printe oplysninger om kunder / transaktioner, alarmer mm.

 

Samlet set en let, overskuelig og kraftfuld måde at administrerer mange terminaler og andet forpladsudstyr.

 

NetFuel er designet til at fungere under Windows 98/Windows ME, Windows 2000 samt Windows XP.